Horse In A Box @ Triple P

Elk paardenprobleem kent een oplossing

OverHorse In A Box is heeft zich tot doel gesteld om alle problemen, die ontstaan bij jou als  paardenliefhebber in de relatie met je paard of pony, op te lossen. Niets vervelender dan die geweldige droom van jij samen met je paard " RIDING INTO THE SUNSET", op te zien gaan in rook.


Problemen zoals met trailerladen, rijden of in de dagelijkse omgang met je paard, zorgen er vaak zelfs voor dat die relatie met je paard eindigt. Je krijgt minder plezier in je paard, soms zelfs zo veel minder dat je afscheid neemt van je paard.


In verreweg de meeste gevallen is er een oplossing voor het probleem. Vaak ligt de oplossing in een stuk communicatie en begrip. Ik heb gelukkig al veel problemen kunnen oplossen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van de cliĆ«ntele uit vaste klanten en door veel mond-op-mond reclame wordt die klantenkring steeds groter.

Op de FB pagina van HIAB worden ook regelmatig leuke posts geplaatst.
I Make This World A Better Place, One Horse At A Time.Ook jou zou ik graag willen helpen je probleem of problemen op te lossen en ik doe daar alles voor wat binnen mijn bereik ligt. Geen probleem te groot of te klein, te gek of te gewoon, neem contact met me op en ik ga m'n uiterste best voor je doen.Gegevens:Horse In A Box

Peter D. Boersma

Kerkwijk 5

9943 PE  NIEUW SCHEEMDA

Mob. 06 22202232

KvK nr. 66982235